tisdag 7 oktober 2008

I väntans tider

Det känns som jag bara går och väntar just nu.

Väntar på att tapeterna ska vara på plats. Väntar på att det ska bli söndag då det är dax för sonen att ha 7-årskalas. Han fick själv välja och valde bowlingkalas. 12 barn ska spela bowling. Passar bra att inte ha kalas hemma mitt i all flytt och stök.

Så här fint hus har barnen pysslat ihop med limpistolen. Det är kastanjerna som ska bo i det. Vi har turen att ha ett kastanjeträd på vår gata. Alla barnen älskar detta träd och det har gett upphov till mången lek :)

Liten dotter hade Höstfest på sin förskola och då fick de göra så här fina Höstkronor. Gumman höst kom och hälsade på och så grillades det korv. Trevligt när de gör något extra för banen. Nyss spelade fröknarna dockteater och det uppskattades mycket.


I helgen vara barnne på vårat lokala museum där det var Legotema. Våra barn byggde och hade turen att vinna en stor kartong med Legohus. Så glada de blev. Inte varje dag man vinner så fint pris :)
Idag har jag ledig dag. Sonen är i skolan och liten dtter på förskolan några timmar. Ska få kusin och mosterbesök idag. Båda mina systrar kommer. Trevligt! Det ska klippas, kikas på nya lägenheten och drickas kaffe.

Nu ska jag åka och handla samt köpa lite tyg till dotterns nya rum.

Ha en fin vecka önskar Lisa

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj vad roligt att få nya tapeter till det nya hemmet - det är alltid ett lyft - har ju själv förmånen att bo med en målare*s*.

Vad fina Era barn är!Snacka om att tiden bara springer iväg - det är bara vi som blir yngre och yngre...*ler*

Lycka till i helgen,det lär väl bli en hel del bubbande och bäranden!

/// Inga