måndag 18 augusti 2008

Fotningen

Toa uppe.

Matrum, kök.

Hall.

Sovrum.


Vardagsrum.

Vardagsrum.

Matrum.

Vi har fotat vårat hus. Man blir väldigt kritisk och aldrig riktigt nöjd men jag tror det blir ok. Fy, det känns konstigt på något vis. Tyvärr jobbade jag så jag kunde inte vara med under fotograferingen. Jag har träffat mäklaren idag och det kommer antagligen att läggas ut på fredag. Vi ska besikta huset först. Spänande!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,
vilket fint hem ni har!!!
Jag hamnade här när jag sökte på namnsmycken och då såg jag det fina du köpt av ngn Malin, när jag försökte klicka på adressen du skrivit så verkar det som om hennes hemsida inte finns kvar.
Har du kvar någon adress eller telefonnummer sen du beställde ditt fina halsband?

Mvh
Maria

Lisa med hem sa...

Hej Maria!
Jag tror att hon som gjort namnsmycken har lagt ner ett tag pga tidsbrist.

Mvh Lisa

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Lisa!

Kanonbilder tycker jag!
Det kommer inte att bli några problem att sälja precis. Säkerligen så kommer de att buda mot varandra... Fint stort hus i perfekt läge.

Ha det så gott!
Kram Hanna

Anonym sa...

Tack snälla Hanna!
Din kommentar värmde verkligen. Jag blir så kritiskt att jag till slut inte tycker att något är fint här hemma. Det kommer säkert att bli en jobbig process innan huset är sålt. F var med på budgivning idag och han stannade på 960. Huset gick för 1.03. Radhus på granngatan. Ja, pengar verkar det finnas iallafall. Jag hoppas att jag hittar ett radhus, mindre hus eller bostadsrätt i området så småningom. Men det känns bättre att sälja först så man vet hur mycket man kan investera.

Hur trivs lilltjejjen nu när så många slutat?

Kram Lisa

Anonym sa...

Lisa, det är jättefint!!
Oroa dig inte för det i allafall.
Lycka till med allt nu vännen.
Varma kramar
/Kattis