tisdag 18 mars 2008

Familjens andra 4-åring

Tänk, jag har glömt att presentera våran andra 4-åring i familjen. Katten Sigge tillhör familjen i allra högsta grad. Han blev 4 år den 7:e mars och de firades med tårta och tre paket till den nämnde. Sigge har några lustiga egenskaper.
  • han sover gärna i hanfatet
  • jag har kommit på honom när han kissade i hanfatet och i duschen
  • han gillar att sitta i fönstret på kontoret och göra klickljud på persiennen med tassen

Sigge kom till familjen när dottern var liten och barnen har alltid varit snälla mot honom. Sigge är en utekatt som tror han är en hund! T o m de minst kattgillande grannarna har nog tagit emot Sigge med öppna armar :)

När vi köpte vårat hus hade vi en likadan kat som hette Brolin. När vi flyttat in och hittade de gamla ritningarna på huset blev vi förvånade när huset heter "Villa Brolin". Brolin blev överkörd och ligger begravd i trädgården och vi kallar huset "Villa Brolin".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad gullig! Kul idé med paket? Vad fick han???
Vi har två katter och två kaniner och planerar ett akvarium då vårt vardagsrum blir färdigrenoverad (efter köket). Det är väldigt mysigt med barn och djur!!! Kan inte säga att alla barnen alltid varit snäll mot katterna. I blrjan fick vi hålla ett vakande öga över tvillingflickan och inte lämna henne ensam med nån katt, men hon har blivit förnuftigare nu. Men är inte sååå förtjust i att gulla med katter...mer intresserad av kaninerna (åretruntutekaniner) och mata dem med morötter och hålla på i hagen vi kan ha dem i.

Lisa med hem sa...

Sigge fick: torkad fisk, en hårborste och lekbollar. Idag påtalade sonen 6 år att det var konstigt att Sigge är 4 år men att det var första gången vi firade honom. Jag försäkrade att vi skulle komma ihåg det kommande år! Min systers flicka var på födelsedagskalas hos en kanin en gång. Min syster hade köpt en blombukett (morötter med blasten kvar. Kul ide´!)