torsdag 27 mars 2008

Sökt jobb


Nu har jag sökt mitt första jobb inom mitt nya yrke. Kändes som att gå tilbaka 20 år i tiden och hjälp, hur gör man en bra arbetsansökan. Dock har jag minimalt hopp att få tjänsten men man måste väl börja någonstans och någongång. Eller hur?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Absolut! Vilket nytt yrke är det, om jag får fråga?

Och ett stort lycka till!!!

Lisa med hem sa...

Jag läse just nu till barnskötare och hoppas få en tjänst på förskolan så jag kan säga upp mig från mitt nuvarande jobb.

Trevlig helg!

//Lisa

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej själv granne!

Oj, här har det hänt mycket! :-)

Vad tråkigt med Maja... Är hon dålig ännu? Usch, magsjukan är inte nå vidare. Vi hade för någon vecka sedan. Alla drabbades då... Usch. Hoppas att ni inte drabbas så hårt.

Sonen din är så söt med sina glasögon. Riktigt gullig bild tycker jag!

Och jobbsökande låter inte något vidare tycker jag. Hoppas att du får något snabbt. Du måste älska barn som kan tänka dig att ta hand om andras hela dagarna! ;-)
Jag tycker att det är beundransvärt med människor som väljer att arbeta på dagsi. Alltid (ja, nästan iaf) så glada och positiva med barnen. Härligt!

Du skrev att min stora tjej har så fint hår. Njae, inte nu längre... Innan jul fanns det löss på deras skola. De drabbades (usch!!!), och då klippte jag av det långa håret...(på båda stor-tjejerena) Grymt va?! Men det lär väl växa ut igen... Men det är mycket mera lättskött nu, annars så tovade det bara ihop sig hela tiden... Usch.

Ha det så gott nu, och hoppas ni är fria från magsjukan!
Kram Hanna