söndag 23 mars 2008

Längtan efter sommar


Nu ser vi fram emot sommaren! Iallafall så längtar sonen till Cross-säsongen börjar. Numera åker han orangt på en KTM. Vi köpte en ny i höstas med all utrustning. Nu ser vi fram emot Cross-skola och en fin sommar så far och son kan ge sig ut i skogen tillsamans.
Vad ska ni göra i sommar? Vi funderar på att hyra stuga i Danmnark och ta Legoland men vet inte riktigt. Vi måste antagligen åka v.28 el 29 och då är antagligen priserna högre och köerna längre. Kankse vi spar det tills även dottern har längden inne för karuseller (sonen har nog 1 cm kvar) och när vi ka åka tidigare på säsongen. Vi lkanske nöjer ocss med en vecka på Åland. Vi hittade ett riktigt smultronställe förra sommaren som vi vill återvända till.
Idag har jag jobbat och det var ok men lugnt med kunder. Familjen har varit på långpromenad och sen lekte våra barn med grannbarnne. Sambons kusin var förbi och frågade om han får hyra vår uthyrningslägenhet. Den har stått tom i snart 2 år och vi bestämde att han får hyra om han vill, tillfälligt tills han hittar något annat. Han har en dotter som är jämngamal med sonen så det funde vara skoj!
Nu ska jag fortsätta röja upp här hema. Blir stökigt när vi haft gäster och barnen varit hemma med pappa. Sen ska jag öppna läxboken!

Inga kommentarer: