måndag 2 juni 2008

Axelont och kvällsdrink

Hej på er! Idag har jag lite tråkigt så det får bli ännu ett inlägg. Jag har haft väldigt ont i en axel idag. Fick knappt på tröjan i morse och svårt att köra bil. Dagens inköp: En tub voltaren. Ska smörja riktigt innna jag nattar och hoppas det ger med sig. Är ledig två dagar så jag hoppas det blir bättre. Kanske jag borde klippa lite mindre. Har blivit en massa den sista tiden. Det är ju inte så att man är sysslolös direkt med vanligt jobb, stort hus att hålla efter, två barn och en man som jobbar borta under veckorna. Dessutom närmar jag mig 40 och kanske det är då krämporna kommer. Vad tror ni?


Får man bjuda på en Smoothie?Jag avnjuter en just nu med jordgubbssmak. Gjorde på mjölk. Ska prova med youghurt nästa gång. Jag köpte en mixerstav när sonen skulle börja med riktig mat. hemlagat skulle det vara. Gjorde storkok som jag mixade och frös in. En riktig husmor! På den tiden ja!


Känner att min blogg börjar bli trist. Blir mest som en egen dagbok. Måste piffa upp den när lusten att skapa återkommer!

Inga kommentarer: