fredag 13 juni 2008

Reklam...

Jag tyckte det var skoj att prova Google reklam. Men jag fattar fortfarande inte hur det går till. Men det får vara kvar så länge. Är det störande med reklam på bloggsidor?

Trevlig helg önskar jag. Jag jobbar lördag och söndag. Bara en vecka kvar och sen semester i 4. Tjoho :)

2 kommentarer:

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Lisa!

Funkar det inte så att du får betalt varje gång någon klickar på reklamen på din sida?
Har själv funderat på det, men samtidigt så tycker jag att det kan vara lite störande... Känner att det inte riktigt passar på min blogg. Kanske framöver...

Igår kväll när jag tittade ut till kaninhagen så såg ajag en stor orange katt som satt i hagen med tassen upp ovanför våran kanin... Gissa om jag fick fart dit?! Vanligtvis så sticker katterna när jag kommer , men den här han satt kvar. Dessutom så började han gosa med mina ben när jag klev in i hagen... Det gick bra den här gången, kaninens hjärta dunkade väldigt hårt, men han fick inte hjärtattack iaf!
Sen promenerade katten på stegen upp till kaninburen och gick in där!!! Charmig och speciell katt måste jag säga. Men inte så kul för kaninen. Jag låste in kaninen och gick in.
Vi satt och kollade på fotbollen med bakdörren öppen när min brorsa sa "kolla nu är katten här inne". Mycket riktigt... Inte ett dugg rädd eran katt... hur mysig som helst ju... Fast som sagt. Inte i kaninhagen förstås.
Vet inte hur jag ska göra för att säkra den mot katter. De kan ju ta sig över rätt höga saker.

Önskar dig en fin helg!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej igen Lisa!

Jag hoppas verkligen inte att du tog illa vid dig på något vis när jag berättade om Sigge (tror jag han heter). Ville bara tala om vad som hänt!

Kram Hanna