måndag 30 juni 2008

Minisemester på Furuvik

Imorgon åker jag och barnen på minisemester. Bilen går till Furuvik och vi sover kvar en natt i Orientexpressen. Ska bli spännande! Billigt var det också. Boende 800:- en natt för 3 personer och då ingår det två dagars entre till parken.



Spännade blir det och barnen är förväntansfulla. Det är första gången jag åker själv med barnen på semester så lite pirrigt även för mamman! Liten dotter har redan packat och viktigast var den nya badbollen. Ja, det ska tydligen bli fint väder så vi lär väl ska packa även badkläder.


Vi ska träffa aporna. De är ju fantastiska djur och Furuvik har trevliga apor tycker jag.


Sedan lär det bli åkband till båda barnne och så mycket karuseller de orkar med. Det blir även uppträdande av Furuviksbarnen.

Nu är det bara att hålla tummarna att den röda bilen håller ända fram. Klasskamrater på nära håll: Gör er beredda ifall blilen brakar. Kanske ni får oväntat besök.

Tar med den bärbara så rapport kommer.

Hoppas ni får en trevlig dag. Kram!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lisa!
Jag har ramlat in på din blogg ett antal gånger och det är lika intressant att läsa varje gång! Tänkte bara tala om att vi kanske kommer stöta på varandra på Furuvik imorgon, eftersom även min familj + släktingar kommer att besöka parken imorgon.
Så jag hoppas ni får en bra och rolig minisemester med mycket sol!:D

Anonym sa...

Vad roligt!! Och billigt boende!! Nu blev vi sugna på att boka in ett besök... (Men i morgon jobbar vi så det blir senare) Ha så kul!
Kram Kattis

Susannes Smultronställe sa...

Ha det så härligt i Furuvik!!
Oj, vad länge sen det man var där. Kommer ihåg någon klassresa dit och det var säkert i 4:an typ. Även då uppträdde Furuviks-barnen.

Man kanske skulle åka dit med ungarna någon gång?
Ha det så kul // Sus