fredag 23 maj 2008

Avslut

TåRaR
SaKnAd
GlÄdJe
VäNnEr

Idag känns det lite tungt. Vi har haft avslutning med klassen. Lisa var mest ledsen och såg ut som hon hade fått allergichock trots att hon inte är allergisk och antagligen aldrig kommer att bli. Det var helt enkelt en tung dag!
Det var tungt att lämna sina nya vänner, att göra ett avslut. Visst, vi kan hålla kontakten och kommer säkert att göra det. Mer med vissa och mindre med andra. Men det blir aldrig samma sak. Kommer att sakna bilturerna på morgonen, fikarasten och luncherna. Att alltid ha vänner runt omkring. Kommer att sakna Ullas kloka röst. Kommer att sakna allt utom trapporna i skolan :)
Nu går vardagen vidare och jag ska tillbaka till mitt gamla jobb så får framtidne visa vad som händer. Det känns ok, trots allt.
Kram och extra kram till klasskompisarna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja visst har det varit ett härligt år. Vi har haft så kul på våra raster och luncher, vissa jobb har känns hopplösa men vi har fixat det också. Kommer att sakna alla goa och glada människor. Vår samåkning till Falun när vi hunnit " vädra" det mesta. Nu går vi en ny tid till mötes, fast inte tillsammans. Stor Kram från din namne